top of page
BeautyLeaguebyCosmoavenue.png

geselecteerde
beauty partners

Beauty League partners spreken jouw taal!

Vind jij het ook zo prettig om samen te werken met professionals die uitsluitend (of in grote mate) gericht zijn op de beauty branche - net zoals Cosmo Avenue?

 

Wij selecteerden voor jou een aantal gerenommeerde samenwerkingspartners om ons heen die dezelfde specialisatie en ondernemersgeest delen. Zo weten we zeker dat we jou met een gerust hart naar deze high end partners kunnen doorverwijzen. 

Het voordeel van de Beauty League voor jou

Wanneer je met een (van de) onderstaande partner(s) in contact zou willen komen, laat de introductie dan door Cosmo Avenue verzorgen!

 

Volgt daar een samenwerking uit? Dan krijg jij: 

  • Gevulde Cosmo Avenue gift bag t.w.v. € 50,- incl:

  •  25,- ontwerptegoed ter besteding bij Cosmo Avenue

partners
van cosmo avenue

CarlaScheurwaterXOXOmarketing.jpg

Carla Scheurwater
XOXO Marketing

Social media management

voor huidspecialisten

Wil jij een sterke contentstrategie om je ideale klanten aan te trekken via social media? Posts die écht bij jou passen en de uitstraling van jouw salon weerspiegelen? Carla brengt jouw socials naar het volgende niveau: “door mijn kennis en fascinatie voor de huid kan ik voor jou teksten opstellen die jouw expertise reflecteren”.

LOGO_BeautyLeague.png
Melanie Elzinga_edited.jpg

Melanie Elzinga
Salon fotograaf

Foto & video

content

Wil jij jezelf en jouw bedrijf naar een nog hoger level tillen met unieke content? Dé it-girl en fotografe van de beautybranche is Melanie Elzinga: "Jij bent de limited edition in de beautybranche! Dmv foto- en videografie zorgen we ervoor dat jouw bedrijf de juiste eerste indruk maakt en direct een sfeerbeleving overbrengt bij de klant".

RosalievanderburgBeautyLeague.jpg

Rosalie van der Burg
Coaching

Beauty business

coach

Verlang je naar een salon die straalt vanuit jouw eigen kracht en waarden? Wil je meer rust, balans en dat gepassioneerde vuurtje laten groeien? Rosalie neemt jou mee op een reis naar succes en gaat de diepte in d.m.v. 5 krachtige thema's. Ontdek hoe jouw mindset transformatie de sleutel is tot jouw bloeiende salon; een bedrijf dat straalt als nooit tevoren! 

AIDA-artikel-Netbeauty_edited.jpg

Netbeauty
Salon websites

Webdesign &

advertentiecampagnes

Netbeauty heeft in de loop der jaren al meer dan 1.000 salons - van award winnende instituten tot kleine zelfstandigen - met succes geholpen om online beter zichtbaar te worden en meer klanten aan te trekken. Met een geoptimaliseerde website en effectieve advertentiecampagnes heb jij ook binnen no-time een enorm bereik!

LOGO_BeautyLeague.png
LOGO_BeautyLeague.png
MarionPerfectionistaSupportsBeautyLeagueCosmoAvenue.jpg

Marion van der Wielen
Perfectionista Supports

VA

Jouw online regelheld

Heb je wel eens nagedacht over het inschakelen van een Virtual Assistant? Een online regelheld, met 18 jaar ondernemerservaring in de beautybranche, die weet waar jij over praat? Marion neemt randzaken uit handen zodat jij je kunt focussen op jouw passie. Zo ontstaat er niet alleen meer rust en balans maar is er ook weer ruimte voor groei.

SuzanOerlemansBeautyLeagueCosmoAvenueRe-sence.png

Suzan Oerlemans
Re-sence Salonsoftware

Re-sence software;
re-discover your nature

Wil jij werken aan het fundament van je onderneming en wil je een onafhankelijk systeemgedragen bedrijf bouwen? Re-sence salonsoftware biedt je dit fundament met 6 zeer innovatieve functies, zoals een hyperpersoonlijk cliëntdashboard, een zelf te maken e-learning en automatisch advies voor jou als specialist én voor de cliënt in haar digitale cliëntportaal. 

Beauty Trading

Robin Pieters
Beauty Trading

Private label

cosmetica

Waar moet je aan denken als je  een cosmeticamerk wil beginnen en gaat investeren? Bij Beauty Trading kun je al beginnen vanaf 12 eenheden per product! Met passie voor hoogwaardige en natuurlijke cosmetica, gevoel voor esthetiek en de benodigde kennis, stelt Beauty Trading jou in staat om unieke, eigen producten te ontwikkelen.

LOGO_BeautyLeague.png
bottom of page