top of page
BeautyLeaguebyCosmoavenue.png

geselecteerde
beauty partners

Beauty League partners spreken jouw taal!

Vind jij het ook zo prettig om samen te werken met professionals die uitsluitend (of in grote mate) gericht zijn op de beauty branche - net zoals Cosmo Avenue?

 

Wij selecteerden voor jou een aantal gerenommeerde samenwerkingspartners om ons heen die dezelfde specialisatie en ondernemersgeest delen. Zo weten we zeker dat we jou met een gerust hart naar deze high end partners kunnen doorverwijzen. 

Het voordeel van de Beauty League voor jou

Wanneer je met een (van de) onderstaande partner(s) in contact zou willen komen, laat de introductie dan door Cosmo Avenue verzorgen.

 

Volgt daar een samenwerking uit? Dan krijg jij: 

  • Gevulde Cosmo Avenue gift bag t.w.v. € 50,- incl:

  •  25,- ontwerptegoed ter besteding bij Cosmo Avenue

partners
van cosmo avenue

Iris_BUSSINESS-shoot_LR_10_edited.jpg

Iris Verschoor
Your Business VA

Technisch VA &

webdesign

Wil jij opschalen met jouw bedrijf? Wil jij meer omzet en minder werkdagen? Wil jij meerdere passieve inkomstenstromen opzetten? Wil jij een (nieuwe) website en/of webshop? Of ben je op zoek naar tips en motivatie voor jou als ondernemer? Let's talk business met Iris; voormalig salon eigenaresse!

XOXO Marketing Carla Scheurwater

Carla Scheurwater
XOXO Marketing

Marketingstrategie &

social media trajecten

Gericht aan de slag met omzetdoelen? Succesvol leads binnenhalen? Een sterk merk bouwen? Voor zaken als het aantrekken van nieuwe klanten, herpositioneren, het vergroten van naamsbekendheid of het succesvol lanceren van een nieuw merk met een strategisch marketingplan is Carla onze go-to partner!

AIDA-artikel-Netbeauty_edited.jpg

Team
Netbeauty

Webdesign &

advertentiecampagnes

Netbeauty heeft in de loop der jaren al meer dan 1.000 salons - van award winnende instituten tot kleine zelfstandigen - met succes geholpen om online beter zichtbaar te worden en meer klanten aan te trekken. Met een geoptimaliseerde website en effectieve advertentiecampagnes heb jij ook binnen no-time een enorm bereik!

bottom of page