top of page
GRAFISCH ONTWERP
VOOR SALONS

Salon design agency

Het begint met een logo, of een (totale re-)branding. Maar vaak gaat het verder dan dat; je hebt ook cadeaubonnen nodig, visitekaartjes, een bedankkaart (bijv. voor bestellingen) of spaarkaartjes. En om zelf in te vullen voor de klant: afspraakkaartjes, een huid- of productadvies, een intakelijst of een skincare routine template. Je wilt producten en cadeaus elegant verpakken. De buitenreclame van jouw locatie mag dit ook uitstralen. En om het af te maken,  wil je je - in lijn met de uitstraling - professioneel profileren op jouw salon socials.

Branding is totaalbeleving in ieder detail; Cosmo Avenue is hier in gespecialiseerd. Zo bereik je de doelen die horen bij jouw vak. Als je profilering goed geregeld is, kun jij je focussen op jouw salon en jouw klanten.

Focus op jouw passie!

Huidverbetering is jouw tak van sport. Maar in raamfolie, autobelettering en in drukwerk ben je wellicht niet zo thuis. Fotografie, het schrijven van teksten of buitenreclame; je moet maar net de weg weten.

Cosmo Avenue heeft alle juiste partners om zich heen verzameld om jouw salon volledig van een professionele uitstraling te kunnen voorzien. Zorgvuldig geselecteerde, gerenommeerde partners die - net als wij - thuis zijn in de beautybranche.

werkwijze

Positiviteit

moet overal doorheen vloeien


 

Eén van onze best bewaarde geheimen is dat we eerst jouw verhaal willen horen. Zo ontstaat het inzicht in jouw ideeën, dilemma's, vragen en doelen. Dit vormt de start om extra stappen voor jou te kunnen zetten.


We luisteren en communiceren met jou. En je ontvangt previews en updates. Deze transparante werkwijze zorgt ervoor dat je betrokken wordt bij het ontwerpproces.


We hanteren eerlijke doorlooptijden. Dat betekent; we proberen zo snel mogelijk voor je te werken (in ieder geval binnen de afgesproken deadline) maar we raffelen de opdracht niet af. Zo bewaken we de aandacht voor ieder ontwerp.


Waar andere ontwerpbureaus adverteren met onbeperkte revisies, staan wij gewoon voor sterke communicatie waarmee we het aantal revisierondes beperkt kunnen houden.

Geen moeilijk gedoe over bestandsformaten. Je krijgt van ons alles aangeleverd wat je nodig hebt; drukklaar, vector, online, etc: inclusief ondersteuning. 


Onze samenwerking gaat verder dan een sterk ontwerp; een duurzame relatie met jouw salon is de enige manier waarop wij waarde kunnen en willen leveren. 

Gift Box

Je wilt meer dan een huisstijl. Je hebt ook huid- of productadvies kaarten nodig, een intakelijst of een skincare template die je zelf kunt invullen voor de klant. Bedankkaartjes voor productbestellingen of afspraken- en spaarkaartjes. Daarnaast wil je je ook professioneel profileren op de social media van je salon. Cosmo Avenue is hier in gespecialiseerd. Zo bereik je de doelen die horen bij jouw vak.

Specialisatie

we're super into mvo!
Een samenwerking met Cosmo Avenue; dat is samen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Onze bed
rijfswaarden zijn toegewijd aan die van onze clients en de wereld om ons heen.
Enjoy your new designs, while responsibly inspiring and caring for others! 
 

Hersenstichting Nederland

Een percentage van 2,5% van de omzet gaat naar Hersenstichting Nederland. Dit sparen wij op en dat wordt ieder kwartaal gedoneerd! De hersenstichting is een goed doel waar wij op meerdere niveaus persoonlijke verbintenis mee hebben. Jij draagt dus - door middel van jouw factuur - bij aan gezonde hersenen voor iedereen; hoe mooi is dat!

bottom of page